U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Het belangrijkste voor ons is om de klant met een zo een goed mogelijk gevoel naar huis te laten gaan. Wij zouden graag feedback ontvangen over uw ervaringen bij Dierenarts Annemieke Calis. Op deze manier kunnen wij blijven verbeteren en een zo goed mogelijke zorg verlenen. 

  

Reactieformulier

Velden gemarkeerd met * zijn vereist.

Een greep uit de binnengekomen reacties van onze klanten:

 

Onlangs een afspraak bij deze praktijk gemaakt omdat er 2 VacciCheck gekwalificeerde dierenartsen zijn om te titeren. Annemieke heeft de test uitgevoerd en wat een enthousiaste arts is zij! Zoveel passie voor haar vak, met interesse in en kennis van de laatste ontwikkelingen! Bedankt! 

  ~~~~~~ 

Madusa is gisteren 1 jaar geworden , heeft haar kitten vaccinaties gehad met 9 en 12 w en vandaag haar eerste titer , waaruit dus blijkt dat de kitten vaccinaties niet veel voor haar hebben gedaan . Bedankt Annemieke Calis voor het titeren .en wat een geweldige praktijk ! Mooie ruimte special voor katten , waar ze lekker rond kunnen lopen. Heel ontspannend voor ze .

  ~~~~~~

De beste dierenarts die ik ooit ontmoet heb...Heel veel geduld met mijn gestreste kat. Zij is voor mij een blijvertje.

 ~~~~~~

Gister voor het eerst bij jullie geweest met Dodge voor een titerbepaling/gezondheidscheck en inenting. Wat een rust en liefde voor dier en baas. Dodge was gisteravond een beetje hangerig zoals voorspeld en heeft een nachtje bij de oudste op de kamer geslapen. Vanochtend was hij alweer tierig. Dank jullie wel voor de goede zorg.

 ~~~~~~

Geweldige dierenarts � Superlief voor de dieren � Het is bijna een feestje om hierheen te gaan. Een echte aanrader!

 ~~~~~~

Annemieke is echt de beste dierenarts die ik tot nu toe heb meegemaakt. Erg blij dat zij zo met de tijd mee gaat en de beste inzichten die er zijn gebruikt en toetst.
Fijn, ontzettend bedankt voor de goede zorgen aan Zara en Buddha

 ~~~~~~

Ik ken geen betere dierenartspraktijk dan dit team!!! Zo een hart voor dieren hebben dit heb ik in al mijn jaren dat ik dieren heb (vanaf 1985!) nog nooit mee gemaakt. Lieve Annemieke bedankt voor je hulp met Diesel! Maar ook Renske en de assistente's jullie zijn echt toppers en vreselijke lieve mensen !!!!!

 ~~~~~~

 Goede betrokken dierenarts met attente en lieve assistentes! Onze Totti wil er niet graag naartoe, maar als hij er is, dan is hij lief 

~~~~~~

Vanochtend (zondag) ben ik bij de spoeddienst (bij Annemieke) geweest met een 10 jaar oud konijn wat niet meer wilde eten en stil in een hoekje bleef zitten.De dierenarts was ontzettend vriendelijk en deskundig,nam alle tijd, en heeft duidelijk uitgelegd hoe de medicatie moest worden toegediend. Inmiddels is het konijn weer gaan eten, en lijkt zich beter te voelen.Nogmaals heel erg bedankt voor de goede zorgen!

~~~~~~

Goede en fijne meedenkende dierenarts en ook hebben ze een prima vervangster voor haar. 
De assistentes zijn zeer betrokken en vinden geen vraag raar. 
Onze katten zijn minder gestresst als het op afspraak gaat.

~~~~~~

Wat zijn we super geholpen, helaas heeft ons poezenkind Winnie het niet gered, maar dat lag zeker niet aan Annemiek en haar team. Ze zijn tot het uiterste gegaan om de oorzaak te vinden en geven niet snel op. Onze dank voor al jullie goede zorg! Heel fijn dat je op ziekenbezoek kan bij je huisdier. Heel fijn dat je gebeld wordt zoals afgesproken . Bedankt voor de lieve kaart.

~~~~~~
Ik kom al heel lang bij de praktijk van Annemiek.Mijn ervaringen zijn op alle fronten zeer positief.  Zowel Annemieke als Renske als Ingrid als de anderen zijn kundig, liefdevol en zorgzaam voor zowel dier als verzorger/"eigenaar". Ik ben heel blij met hen.

~~~~~~

Dank jullie wel voor alle hulp en snel handelen met Shanti. Jullie allemaal zijn kanjers!!

~~~~~~

Lieve Annemieke, Renske, Ingrid en alle anderen die ervoor hebben gezorgd dat ik toch nog kerst kan vieren met mijn baasjes!!! Oh wat was ik ziek maar door jullie hulp en gezelligheid achter de toonbank ben ik weer goed opgeknapt. Ik wens jullie dan ook alle goeds voor 2017 en hele fijne kerstdagen toe.
 Maxi

~~~~~~

Ik kom al heel lang bij de praktijk van Annemiek.Mijn ervaringen zijn op alle fronten zeer positief. 
Zowel Annemieke als Renske als Ingrid als de anderen zijn kundig, liefdevol en zorgzaam voor zowel dier als verzorger/"eigenaar". Ik ben heel blij met hen.

~~~~~~

Onze Shih Tzu kwam heel ziek tijdens een weekend dienst bij Annemieke en toen begon een traject dat het leven van onze kleine vriend redde. (Verwijdering van milt met tumoren) Na de juiste daadkrachtige aanpak werden alle toeters en bellen uit de kast gehaald en het resultaat was weer een gezonde hond. Helaas kreeg hij maanden later een ontsteking aan de prostaat en ook hier werd weer door het "dreamteam" alles uit de kast gehaald en huppelt onze Pim weer vrolijk rond.

Wij hopen even van deze stress situaties verschoond te blijven, maar mocht er weer een probleem zich voordoen , dan weten wij dat er een uitstekende dierenzorg voorhanden is.

~~~~~~

Oktober jl. was onze lieve pup zeer ernstig ziek. Na behandeling elders is hij door Annemieke uiteindelijk van de dood gered. Zij en haar team staan duidelijk voor een liefdevolle, kundige, maar ook realistische benadering van een dier.

En wat zijn wij blij om te kunnen zeggen dat onze Jim levendig en enthousiast bij de praktijk naar binnen huppelt!!!

~~~~~~

Nou ik vind dat je het goed doet om beesten zijn eigenaars op te sporen en de dieren naar rechtmatige eigenaar een oproep te doen op internet ik weet wat het is als je een dier moet missen zo dier kan niet lezen die moet zeker helpen naar zijn baasje terug ik ben zelf een dierenvriend ik hou van mensen en dieren mijn petje er van af goed gedaan

~~~~~~

Net mijn hondje Jillz bij Annemieke ingeschreven! Ze nemen allemaal helemaal de tijd hiervoor, ik ben alles bij elkaar 3 kwartier binnen geweest ! Super aardige medewerkers en beide dierenartsen ook direct een handgegeven! Chapeau!!

~~~~~~

Hier ben je niet alleen bij een dierenarts maar ook bij Dierenvrienden. 

Afgelopen zondag Lucky voor het eerst weer rennen, sprinten, zwemmen etc in de Groene Weelde. Na een knie operatie eind april en een eind mei. Hij ging als een speer! Top!

~~~~~~
Annemieke en collega's dank voor jullie lieve zorg en hulp voor onze kat Puck.

Top praktijk met hart voor mijn dierenkind!

~~~~~~

Ondanks dat onze eerste kennismaking met deze praktijk op een moment kwam dat onze lieve kater Sjonnie op zijn laatste pootjes liep hebben we de bezoekjes aan Renske als zeer prettig ervaren. Wij zullen met een nieuwe poes of kater hier opnieuw aankloppen. Absoluut een aanrader.

~~~~~~

Super dierenarts, heeft met heel veel liefde voor mijn kat gezorgd tijdens opname van mijn kat. Kan haar iedereen aanraden.

~~~~~~

Kundige en vriendelijke dierenartsen en assistenten die op de hoogte zijn van nieuwe ontwikkelingen. Er wordt echt de tijd genomen en dat is erg fijn. Praktijk ziet er mooi en netjes uit.

~~~~~~

Als ik een kat was zou ik alleen door annemieke geholpen willen worden!

~~~~~~

Ik ben zo ontzettend goed geholpen toen mijn pupje een longontsteking kreeg. Annemiek heeft passie voor wat ze doet en zorgt dat zowel de dieren als de baasjes zich volkomen op hun gemak voelen. Ik vertrouw haar en haar team volledig mijn beestjes toe als ze iets mankeren. Uit ervaring weet ik dat dit ook anders kan, dus het is heel fijn dat ik hier niet hoef te twijfelen over de deskundigheid!

~~~~~~

Annemieke is altijd heel kundig en betrokken, en weet kater Knorretje telkens weer op zijn gemak te stellen - dat is nog een hele kunst!
Afgelopen vrijdag nog zijn we meteen, en snel, geholpen, na een telefoontje van mij pas om half vier.

~~~~~~
Heel veel toewijding en liefde voor de dieren, het straalt er vanaf, ook bij de andere teamleden...

~~~~~~

Ze zijn allemaal heel goed met onze Ripper de poes van 9 weken om gegaan ze voelde zich gelijk thuis. En wij ook. Ze kreeg nog een speeltje mee. Nou daar speelt ze uren mee. Mijn gezin en Ripper vinden het hele behulpzame mensen. En ik ga er ook vaker komen.

~~~~~~

Top! Geen wachtkamer vol met allemaal nerveuze dieren en eigenaren, zeer vriendelijk personeel en het gevoel dat je niet in een of ander ziekenhuis bent! 
Mijn hond voelt zich er meer dan thuis en dat zegt genoeg, denk ik, want iedere baas wil toch het beste voor zijn dier?

~~~~~~

Dankzij het snelle handelen en vlotte aktie heeft ons poezen meisje fietje het gered top team goede begeleiding en uitleg ik mocht steeds bij haar kijken in de praktijk namen alle tijd voor ons en hebben zeker fietje haar leven gered heel veel dank hiervoor jullie zijn toppers

~~~~~~

We zijn jaren met onze honden en katten onder behandeling geweest bij dierenarts Veenema en schrokken heel erg toen we hoorde dat ze ging stoppen .
Vandaag voor de 2e keer bij Annemieke Calis geweest en ik kan zeggen dat het in mijn ogen een prima dierenarts is , luistert goed naar de klachten en is heel lief met onze hond en komt direct met een oplossing voor de klachten .
Ik zie geen reden om een andere dierenarts te nemen ook al komen we iedere keer uit Amsterdam file , oponthoud en reizen hebben we er graag voor over . 
~~~~~~

Geweldig lief zijn ze allemaal, zelfs voor de baasjes. Onze hond Vriendje moest bij de vorige da altijd gemuilkorfd, in de praktijk van Annemieke niet en vinden ze hem zelfs lief (wat hij ook is) !!!!! Zo geweldig zijn ze met hem. Dank jullie wel daarvoor! !

~~~~~~

Toppie,altijd aandacht voor onze 2 monsters,niks is teveel en dat geldt ook voor de assistentes,altijd even lief!!

In 1 woord: geweldig!!

~~~~~~

Zeer aardig en gaat erg goed met de dieren om. Mijn honden zijn bijna altijd op hun gemak als we bij haar zijn

~~~~~~

Echt goede artsen

         

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?