U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Het team van Dierenarts Annemieke Calis bestaat uit mensen die allemaal begaan zijn met het werken met dier en mens.  Bij ons vindt u ook vaak vrijwilligers en stagiaires die hun tijd en kennis inzetten voor Dierenarts Annemieke Calis.

Met ons team zijn we elke dag bezig om onze missie na te streven. Namelijk het bieden van persoonlijke zorg aan dier en eigenaar met de laatste kennis en kunde. 

Onze assistentes krijgt u meestal als eerste aan de lijn en helpen u met uw vraag. Daarnaast assisteren zij bij de behandelingen en de operaties, zorgen voor de voorraad, een schone praktijk en nog vele andere zaken.

Zo kunt u altijd rekenen op de beste zorg voor uw huisdier.

 

 

Annemieke Calis is sinds 2012 de trotse eigenaar van de praktijk. Zij heeft een duidelijke visie over hoe zorg eruit hoort te zien. Namelijk naast het nastreven van de beste medische zorg mag het persoonlijke contact met de eigenaren niet vergeten worden. Dat probeert zij met haar team dan ook uit te dragen. Verder volgt Annemieke veel nascholingen om zich  steeds verder te verdiepen en om de kwaliteit van de zorg op het hoogste niveau te houden.

 

 

 

 

 

 

Renske Roosendaal is sinds 2016 bij ons werkzaam als dierenarts. Van kleins af aan riep zij al: ‘ik word dierenarts’ en op haar 8e verjaardag kwam Cairn Terriër Bert in huis, een extra motivatie voor haar studie diergeneeskunde. Renske heeft gestudeerd aan de Universiteit in Gent. Nadat zij bij verschillende praktijken door het hele land heeft gewerkt, is zij weer terug in Uithoorn, de plaats waar zij is opgegroeid. Renske werkt vier dagen per week bij ons.

 

 

 

 

 

 

Marijke van Vianen-Seegers is onze duizendpoot. Naast haar werk als assistente neemt zij Annemieke zoveel mogelijk administratieve handelingen uit handen. Zij zorgt voor de inkoop van alle medicijnen en voeding. Haar energieke werkhouding is een voorbeeld voor de vele stagiaires die onder haar hoede vallen.

 

 

 

 

 

 

 

 

Fleur de Groot is onze jongste assistente. Zij is in de zomer van 2018 klaar met haar opleiding tot paraveterinair, maar doet zeker niet onder voor de andere assistentes.  Zij is voor velen een bekend gezicht, aangezien ze al sinds de middelbare school bij ons over de vloer komt als stagiaire. Met haar jeugdig enthousiasme brengt zij ons team in een perfecte balans. 

 

 

 

 

 

         

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?