Over de praktijk

Dierenarts Annemieke Calis is in deze regio een toonaangevende praktijk in het verlenen van diensten in de dierengezondheidszorg. Met onze gediplomeerde en ervaren krachten, het in huis hebben van de nieuwste technologie, het volgen van de laatste scholingen en oprechte zorg voor dier en eigenaar, leveren wij diensten die zich onderscheiden in vakmanschap en de betrokkenheid van onze artsen, paraveterinairen en assistentes. Wij zijn een van de weinige praktijken die het Cat-Friendly predicaat hebben mogen ontvangen. Wij geloven in het verlenen van zorg van de hoogste kwaliteit en het bereiken van volledige tevredenheid van onze klanten door de gecombineerde inspanningen van ons uitstekende team.

Over ons team

Het team van Dierenarts Annemieke Calis bestaat uit mensen die allemaal begaan zijn met het werken met dier en mens. Bij ons vindt u ook vaak vrijwilligers en stagiaires die hun tijd en kennis inzetten voor Dierenarts Annemieke Calis. Met ons team zijn we elke dag bezig om onze missie na te streven. Namelijk het bieden van persoonlijke zorg aan dier en eigenaar met de laatste kennis en kunde. Onze assistentes krijgt u meestal als eerste aan de lijn en helpen u met uw vraag. Daarnaast assisteren zij bij de behandelingen en de operaties, zorgen voor de voorraad, een schone praktijk en nog vele andere zaken. Zo kunt u altijd rekenen op de beste zorg voor uw huisdier.

Annemieke Calis

Annemieke Calis is sinds 2012 de trotse eigenaar van de praktijk. Zij heeft een duidelijke visie over hoe zorg eruit hoort te zien. Namelijk naast het nastreven van de beste medische zorg mag het persoonlijke contact met de eigenaren niet vergeten worden. Dat probeert zij met haar team dan ook uit te dragen. Verder volgt Annemieke veel nascholingen om zich steeds verder te verdiepen en om de kwaliteit van de zorg op het hoogste niveau te houden.

Lisa Vegter

Lisa is al een aantal jaar werkzaam bij Annemieke. Ze is een ware aanwinst voor onze praktijk. Lisa is zeer geïnteresseerd in de tandheelkunde. Zij volgt hiervoor dan ook meerdere nascholingen en neemt bijna al de ingrepen voor haar rekening. Daarnaast is ze zeer bedreven in de reguliere afspraken en veel van standaard operaties voert zij zeer vakkundig uit.

Magdalena Rosinska

Magdalena is sinds 2023 bij ons gekomen als dierenarts. Zij heeft haar studie gedaan op de zeer gerespecteerde faculteit van Breslavia en na wat jaar praktijkervaring in Polen is ze nu in Nederland aan de slag. Met haar uitzonderlijke empathie voor dier en eigenaar voelt men zich zeer snel vertrouwd bij haar. Zij vult ons team fantastisch aan.

Marijke van Vianen-Segers

Marijke is onze duizendpoot. Als manager neemt zij Annemieke zoveel mogelijk administratieve handelingen uit handen. Zij zorgt voor de inkoop van alle medicijnen en voeding. Daarnaast stuurt zij het team aan in de dagelijkse taken. Haar energieke werkhouding is een voorbeeld voor de vele stagiaires die onder haar hoede vallen.

Desiree van der Vuurst

Desiree is sinds 2018 bij ons werkzaam als dierenarts assistente. Zij is uitgegroeid tot een zeer ervaren kracht. Naast het assisteren tijdens het spreekuur weet zij ook mensen aan de balie vakkundig te helpen. Daarnaast doet zij veel werk in het laboratorium en is tevens zeer bedreven in het assisteren tijdens de operaties. Met haar betrokkenheid voor eigenaar en dieren maar ook voor haar collega’s is zij een onmisbare collega.

Heleen Colijn

Heleen is voor veel mensen in en rond Uithoorn een bekende naam. Na een lange tijd dansschooleigenaar te zijn geweest met haar man was de tijd voor haar gekomen om een andere richting in te slaan. Zij is uitgegroeid tot een vaste waarde voor het team als gediplomeerd paraveterinair. Naast baliewerkzaamheden en het assisteren van de dierenarts bij het spreekuur en operaties voert zij ook zelfstandige paraveterinaire handelingen uit.

Denise Gortzak

Denise Gortzak is sinds 2021 bij ons werkzaam. Zij komt uit de winkelbranche maar heeft besloten dat haar hart toch meer uitgaat naar het werken met dier en mens. Haar oplettendheid en behulpzaamheid komen goed tot zijn recht tijdens de baliewerkzaamheden en bij het telefonisch contact.